HomeSite mapIntrebari


                                       

    

GRADINITA PARTICULARA PLOIESTI  ANGELS
  • Ii ofera echilibru psiho-emotional, prin activitati de joc impreuna cu alti copii, intr-un mediu plin de dragoste si afectiune;
  • Este atent ingrijit si supravegheat, educat si pregatit pentru scoala in acele ore in care dumneavoastra, parintii, puteti sa va vedeti de munca si cariera dumneavoastra, astfel incat seara sa i-o puteti dedica linistiti copilului dumneavoastra, sa petreceti impreuna acele ore cele mai pretioase din viata copilului si a dumneavoastra!
  • Copilul dumneavoastra va invata sa imparta cu alti copii timpul, afectiunea adultilor si copiilor, obiecte si jucarii, evitand astfel a creste cu ideea ca totul i se cuvine doar lui, creand premisele unui spirit de colaborare si parteneriat pe mai departe, in tot ce intreprinde, punand valoare si pe semenii sai, nu doar pe sine.


  GRADINITA ANGELS este dotata cu camere de supraveghere video.

 

       Intre momentele educationale copiilor li se asigura perioade mai indelungate de timp neintrerupt de joaca, creandu-le posibilitatea ca, in functie de interesul manifestat, sa aiba preocupari in domeniul muzicii, picturii, desenului, modelarii, olaritului, gradinaritului sau lecturii.

   Pe langa activitatile pe care le-am prezentat gradinita particulara ploiesti ANGELS ofera si: cursuri limbi straine (engleza, franceza, germana), cursuri calculator, educatie civica, educatie rutiera, arte martiale,  inot, excursii, tabere, circ, teatru, parcuri, etc.

   Tinand seama de rolul pe care il joaca in dezvoltarea copiilor, gradinita noastra asigura toate conditiile pentru ca perioadele de joaca sa ocupe cea mai mare perioada de timp si sa corespunda motivatiilor lor. Joaca are un caracter creator si mobilizeaza intreaga capacitate si personalitate a copiilor.


Activitati comune (In conformitate cu programa MECI):* activitati de educare a limbajului
* activitati matematice
* cunoasterea mediului
* educatie pentru societate
* activitati practice
* educatie muzicala
* educatie plastica
* educatie fizica

Activitati incluse in taxa (taxa include si setul de rechizite individuale):* limba engleza ( 2 ore/saptamana)
* educatie rutiera
* educatie sanitara
* micul gospodar
* clubul curiosilor;
* prietenul meu calculatorul;
* educatie ecologica
* atelier de pictura
* arta teatrala
* deprinderi psihomotorii ( dezvoltarea armonioasa si corecta )
* arte plastice (desen, pictura, modelaj)


Alte activitati cu plata separata (optionale):* muzica (vocal, instrumental)
* limba engleza intensiv
* origami
* tabere tematice
* limba germana intensiv
* dans (modern, clasic, popular, etc.)
* vizite la muzee
* spectacole de teatru, opereta, circ
* gradina zoologica, gradina botanica, etc.

  In cadrul gradinitei se pot organiza petreceri pentru zile onomastice ale copiilor. In timpul anului scolar se organizeaza concursuri tematice, serbari de Halloweenn, petreceri de Craciun, de 8 Martie, activitati specifice Invierii Domnului, 1 Iunie si serbari de sfarsit de an scolar ( la sfarsitul lunii iunie ).