HomeSite mapIntrebari


                                       Galeria de Poze
- Desi fiecare poza are povestea ei, din pacate noi nu le putem posta pe toate aici si pentru moment am hotarat doar sa facem o mica selectie pe categorii de care sa va bucurati.

Galerie de Filme
- Pe langa extraodinarele momente surprinse de aparatele de fotografiat o sa postam si cateva clipuri video, cele care am considerat noi ca sunt mai edificatoare, din timpul serbarilor sau ce va descriu ANGELS gradinita particulara ploiesti a noastra.

Pachete Serbari
- Dupa fiecare serbare in parte va asteapta in prima pagina a acestui site intreaga arhiva de poze a respectivului eveniment. Cautati DOWNLOAD ARHIVA.                             

                          

 

GRADINITA PARTICULARA PLOIESTI  ANGELS

  • Copilul dumneavoastra va locui si trai, cateva ore bune din zi, intr-o a doua familie, inconjurat de persoane pregatite pentru munca cu copilul, cu experienta in a-i dezvolta abilitatile si deprinderile mai mult decat bunicii sau o bona, si persoane care ii vor oferi dragostea lor aproape ca si parintii.
  • Nu ar fi de dorit, daca tot e nevoie sa stea copilul undeva si sa invete ceva, sa ii alegeti un loc unde nevoile copiilor si ale parintilor sunt tot timpul avute in atentie? Un loc unde personalul gradinitei este deschis, sincer, prietenos, amabil si flexibil la orice solicitare, propunere, doleanta?

                                                  VEDERI 360 din GRADINITA ANGELS


                

 

             

          LA JOACA - ne aratam puterile magice si vasta          GALERIA DE ARTA - mini creatii executate cu        noastra capacitate de creeatie, in timpul liber.                     ingrediente artistice de catre micii ingerasi.

       

             

          GRADINITA - o mica descriere in imagini a               ONOMASTICI - serbarea zilelor de nastere si       acestei gradinite ANGELS la interior si exterior.                   de nume impreuna cu colegii lor de grupa.

 

             

         EXCURSII - ne marim cunostintele si ne interesam     SERBARI - vino alaturi de noi in lumea magica        de tot ce misca in lumea asta si poate fi invatat.                   a sarbatorilor sfinte sau a magiei zilelor copiilor.

              Mini galeria video - are ca scop prezentarea cat mai reala a activitatilor desfasurate la noi in gradinita particulara ploiesti cat si a evenimentelor organizate si a serbarilor distractive si educationale. De asemenea ve-ti putea gasi mini filmari din excursiile gradinitei.